English (United Kingdom)Turkish (Turkiye)
banner kayit2

banner kayitliste

çubuk
banner_isbank
gsb logo 2019
 tsf logo_2015
 
Konaklama Duyurusu
maskot duyuruÖNEMLİ DUYURU 28Temmuz - 3 Ağustos 2022 tarihleri arasında Çubuk/Ankara’da yapılacak olan “ ÇUBUK BELEDİYESİ 7. ULUSLARARASI AÇIK SATRANÇ TURNUVASI” katılım sağlayacak katılımcılarımızın barınacak oldukları (Erkek yarışmacılar Çubuk Ulubey Erkek Öğrenci Yurdunda) ; (Bayan katılımcılar, Aileler, Yabancı Sporcular ve Hakemler Çubuk Fatma Hanım Kız Öğrenci Yurdunda) yurtlara mesai saatleri içerisinde ulaşmaları gerekmektedir. (Giriş işlemleri, bankaya 6 günlük konaklama bedelinin yatırılması). Sitede yayınlanan ücretler kişi başı ücretlerdir. Ödemelerin KYK ödeme sistemi izin vermemesi sebebiyle., ödemeler yurtlara girişlerde yapılacaktır. Konaklama listesi kesinleşenlerin listeleri ayrıca duyurulacaktır.

Not: Yönergede A ve B kategori için ratingler değişmiştir. (A Kategori: 1700 ve üzeri ELO puanına sahip sporcular. B Kategori: 1699 ve altı ELO puanına sahip sporcular)  Tüm sporculara duyurulur.

Turnuva'ya ulaşım için TIKLAYINIZ...

Önemli!!!

01.08.2022 Pazartesi günü Müze, Karagöl ve Çubuk2 Barajı için gezi programı düzenlenecek olup otobüsler aynı gün saat 14.30' de kalkacaktır.

Yıldırım Turnuva ve Gezi programına katılacaklar Hakem Odasında isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.
 
imagesYıldırım turnuvanın başlangıç saati 16.00' ya alınmıştır. 
 

Tüm sporculara ve velilere duyurulur.

 
Turkish Chess Federation © 2014