English (United Kingdom)Turkish (Turkiye)
banner kayit2

banner kayitliste

çubuk
banner_isbank
gsb logo 2019
 tsf logo_2015
 
2. Gün Geride Kaldı
Çubuk Belediyesi Açık Satranç Turnuvası'nda bugün iki tur oynandı. A kategorisi 2. Tur 1. masada oynayan GM Davit Benidze rakibi Devran Dağhan ile berabere kaldı. 2. masada ise süpriz bir sonuç yaşandı Mustafa Alpago Gülsoy Türkmen rakibi IM Meilis Annaberdiev'i yenilgiye uğrattı. 3. masada ise Azeri GM Urfan Sevdimaliyev Türk rakibi Göktan Yılmaz ile berabere kaldı. 3. turda 1. masada GM Giorgi Bagaturov, Ömer Faruk Özer'e; Fm Orkhan Eminov, Elnur Aliyev'e; Murad Nuri ise Yakup Eryiğit'e karşı galip geldi.

B kategorisi 2. turda ise Siyah taşlar ile oynayan Yunus Emre Erdoğan rakibi Celalettin Erdoğan karşısında galip geldi. 2. masada ise Batuhan Sütbaş, Nail Odabaşı ile berabere kaldı. 3. masada siyahlarla oynaya Mert Sakarya rakibi Erkan Türkmen karşısında galip geldi. 3. turda ise 1. masada oynayan Yunus Emre Erdoğan ile Cm Efe Metehan Yavuz, 3. masada oynayan Akın Özsakallıoğlu ile Halis Aslanhan berabere kalırken. 2. masada Mert Sakarya, rakibi Hüseyin İlhan karşısında galip geldi.


Turnuvamızı ziyarete gelen Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Yükselen Koleji dinlenme alanında sporcularımız ve velilerimiz ile görüştü.






Turnuvanın 4. turu yarın saat 10:00'da başlayacak olup A ve B kategorisinde ilk 8 masa canlı olarak yayınlanmaya devam edecektir.

Fotoğraf Galerisi
 
Turkish Chess Federation © 2014